29. 9. 2008

Náš 1.dostihový závod v Kolíne

Tak sme Kipi prihlásili na jej prvý dostihový závod. Bol to zrovna závod o majstra ČR a konal sa na dostihovej dráhe v Kolíne.
Okrem nás tam dorazili aj dalsi basenjici so svojimi podpornými tímami: Sunny, Aki, Gambo, a Balu. Bola som veľmi zvedava a aj trochu nervózna z toho ako to celé dopadne. S Kipi sme si dali jasný cieľ : "vybehnúť zo štartovacieho boxu - dobehnúť do ciela". Kipi sa celý čas tvárila, akoby sa jej celé toto podujatie netýkalo, až do chvíle keď sme sa nachystali na štart.



Najprv sa bežali rozbehy, štarovali Kipi, Sunny, Aki a Gambo.



Štart sme zvládli celkom dobre, Kipi bežala ako vládala ale asi v polovičke sa Sunny rozhodla, že svoju kamošku počká, že ju proste nenechá predsa dobehnúť poslednú......toto sa jej bohužial stalo osudným a Sunny bola diskvalifikovaná. Do finálového behu sme teda nastupovali v zložení Aki, Gambo a Kipi.
Finále bolo najma chlapskou záležitosťou, veľmi vyrovnaný beh predviedli Aki a Gambo, ale Aki bol predsa len o niečo rýchlejší
a tesne vyhral. Kipi dobehla veľmi slušne, tesne za nimi, teda na 3. mieste. Náš cieľ dobehnút do cieľa bol splnený a ja som sa tešila z Kipininho úspechu. Aké však bolo moje prekvapenie, keď som sa pri vyhlasovaní výsledkov dozvedela, ze Kipi je majsterka ČR, vzhladom na to, že sa vyhlasujú umiestnenia pre psov a feny zvlášť !!!!



Tu sme sa tešili, z krásneho tretieho miesta







kým sme nezistili, že

sme vlastne na 1. mieste !!!!
Veľmi pekne ďakujeme všetkým súperom za perfektný závod a špeciálne ďakujem Ivane Hoškovej za krásne fotky zo závodu.

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

Ahoj Kipi s rodinou!
Díky fóru jsme našli tyto vaše stránky...Panička píše moc hezké články, zavítáme "k vám" častěji. Těšíme se, že dorazíte zase někdy na závody...obhajovat zlato.
Míla a Aki